mapa kde nas najdete

Apartmány Razula
Velké Karlovice 690, 756 06

GPS
49°22'10.016"N, 18°21'20.778"E

 

Zimní království na Valašsku.

zimaden logom

zimanoc logom



Apartmány Razula na Facebooku Fotogalerie Kalendář akcí
Úvod Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

  1. Společnost APARTMÁNY RAZULA s.r.o., se sídlem Dřevařská 855/12, Veveří, 602 00 Brno, IČ 25905147, C 73717 vedená u Krajského soudu v Brně zpracovává v případě vaší poptávky služeb následující osobní údaje:
    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefon
    • IP
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Tyto osobní údaje budou společností APARTMÁNY RAZULA s.r.o. zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy, nejdéle 2 roky od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.
  3. Zpracování osobních údajů je prováděno společností APARTMÁNY RAZULA s.r.o. jako správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat případně i další poskytovatelé softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  4. Máte právo:
    • požadovat informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat výmaz těchto osobních údajů,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se můžete obrátit na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Žádost o zobrazení osobních dat

Žádost o vymazání osobních dat