mapa kde nas najdete

Apartmány Razula
Velké Karlovice 690, 756 06

GPS
49°22'10.016"N, 18°21'20.778"E

 

Na toulkách po okolí.

exterier logo_1

leto logo_1



Apartmány Razula na Facebooku Fotogalerie Kalendář akcí
Úvod Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

  1. Společnost APARTMÁNY RAZULA s.r.o., se sídlem Dřevařská 855/12, Veveří, 602 00 Brno, IČ 25905147, C 73717 vedená u Krajského soudu v Brně zpracovává v případě vaší poptávky služeb následující osobní údaje:
    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefon
    • IP
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Tyto osobní údaje budou společností APARTMÁNY RAZULA s.r.o. zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy, nejdéle 2 roky od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.
  3. Zpracování osobních údajů je prováděno společností APARTMÁNY RAZULA s.r.o. jako správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat případně i další poskytovatelé softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  4. Máte právo:
    • požadovat informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat výmaz těchto osobních údajů,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se můžete obrátit na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Žádost o zobrazení osobních dat

Žádost o vymazání osobních dat